Hvad er en Industriport, og hvor bruges de?

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links.

En industriport er en port som bruges til industri som regel. Dette har givet den navnet industriport. Dette er fordi at størrelsen på den er anderledes end dem som man typisk køber af porte, dobbeltporte, og rulleporte. Industriporte er typisk 3 meter i størrelsen, og er ikke noget en forbruger går og mangler. Hvor man kan finde en industriport henne? Man kan finde industriporte for eksempel i q8’s bilvaskehal. Det er typiske større business kunder som benytter sig af industriporte og som bruger dem til sit erhverv. Det er muligt for private også at få sig en industriport, da det bare er en rigtig stor port. Industriporte måler typisk 3 meter men kan blive meget større. Det personificeres ud fra kundens behov, men kommer i nogle standardstørrelser som er de mest normale størrelser der bliver efterspurgt. De kan fås i forskellige farver, og til dem bruger man forskellige farvekoder. Er der således en farve som der ønskes, kan man kontakte Multiporte og få den ønskede farve.

Industriporte kan også fås med døre tilknyttet og er meget populært fordi de er så store at de er mere besværlige at have med at gøre end traditionelle porte, når man skal åbne dem.

 

Industriporte og automatik til industriporte

 

Til industriporte kan man også få automatik. Denne automatik fungerer på samme måde som med normale porte, hvor man får en fjernbetjening som tilknyttes portens automatik, og man kan så med den sende et signal til automatikken. Der er 2 signaler man kan sende. De er åben og luk. Der findes også andre typer automatikker til industriporte, og de kan fx være bluetooth løsninger, eller homelink til Tesla.

 

Især for dem i det ældre segment er det stadig relativt simpelt at bruge en port automatik fjernbetjening i forhold til meget af det særligt avancerede it-artefakter som kræver en bedre forståelse for it. En fjernbetjening til porte er universal. Det vil sige at den både kan bruges til industriporte, garageporte, og en låge hvis de alle er automatiserede. Dette er også gældende på trods af forskellige brands af portautomatikker. Grunden til at jeg har nævnt Multiporte er fordi der i dag er ekstrem høj konkurrence, og mange er nye. Multiporte har mange års erfaring med industriporte og leverer en god service. Multiporte er supergode til at personificere målene, og tilbyder industriporte i høj kvalitet med 10 års garanti og med rustfrit stål. Det rustfrie stål gør at rusten ikke trænger ind i stålen. Dette betyder at løsningen f.eks. industriporte holder længere· På den måde sparer den pågældende person en masse penge på service og eftersyn. Dette er også en af grundende til at Multiporte tør at tilbyde denne garanti på deres porte.