Nyt stråtag - få et holdbart tag

Når Højfyns Tække- og Isoleringsservice ApS står for udførelsen af nyt stråtag eller renovering af stråtag. Uanset hvad sørger vi for, at brandsikre taget.

Et stråtag er et tag lagt af stråmateriale. Stråtaget er en ældgammel tagtype, som findes over alt verden og udføres næsten ens overalt. I Danmark benyttes oftest rughalm på nyt stråtag, som har den længste holdbarhed. 

Vi er beliggende i Aarup, ikke langt fra Odense på Fyn, men vi kører gerne turen over Lillebælt, da vi også har mange kunder fra Jylland, herunder blandt andet i Vejle, Kolding og Fredericia.

Sådan lægger vi stråtage

Under ethvert nyt stråtag ligger der en konstruktion af spær og lægter. Ovenpå konstruktionen laves der en stråtag rygning, og der lægges et lag strå, som ligger forskudt udenpå hinanden, således at regnvand kan løbe langs disse for derefter at løbe af taget frem for at løbe ind i taget.

Når dit stråtag er bygget færdigt, er det kun stråenderne, der kan ses. Disse kaldes også for rodenderne. Alle disse strå er enten syet eller bundet fast til lægterne.

Stråtag på Fyn nær Kolding

Hvad koster et nyt stråtag?

Prisen for tækning af stråtag med en solid stråtag rygning afhænger i høj grad af hvor stor en tagoverflade der skal dækkes, og det vil derfor svinge alt efter tagets størrelse, og øvrige ønsker og behov du måtte have.

Uanset opgavens omfang, bliver du hos Højfyns Tække- og Isoleringsservice ApS mødt med konkurrencedygtige priser, hvor vi ikke er blege for at komme med et godt og uforpligtende tilbud med en billig pris på stråtag rygning og et helt nyt stråtag hos dig.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for stråtag rygning

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi laver et nyt stråtag, til vedligeholdelse af stråtag rygning, eller til noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os på 21 47 59 64 eller e-mail taekkeserviceaps@gmail.com

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Stråtag på Fyn nær Fredericia

Vil du have et tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 15 anmeldelser fra Facebook og håndværker.dk

​HØJFYNS TÆKKE- OG ISOLERINGSSERVICE ApS

Gelstedvej 36 - 5560 Aarup - Tlf: 21 47 59 64 - E-mail: taekkeserviceaps@gmail.com - CVR: 36479795

Tonny Nielsen i Aarup, Syddanmark, DK på Houzz