Nyt stråtag - få et holdbart tag

Når Højfyns Tække- og Isoleringsservice ApS står for udførelsen af nyt stråtag eller renovering af eksisterende stråtag. Uanset hvad sørger vi for, at brandsikre taget. 

Et stråtag er et tag lagt af stråmateriale. Stråtaget er en ældgammel tagtype, som findes over alt verden og udføres næsten ens overalt. I Danmark benyttes oftest rughalm på nyt stråtag, som har den længste holdbarhed.

Sådan lægger vi stråtage

Under ethvert nyt stråtag ligger der en konstruktion af spær og lægter. Ovenpå konstruktionen lægges et lag strå, som ligger forskudt udenpå hinanden, således at regnvand kan løbe langs disse for derefter at løbe af taget frem for at løbe ind i taget.

Stråtag på Fyn nær Kolding

Når dit stråtag er bygget færdigt, er det kun stråenderne, der kan ses. Disse kaldes også for rodenderne. Alle disse strå er enten syet eller bundet fast til lægterne.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for et nyt stråtag

Vi er beliggende i Aarup på Fyn, men vi kører gerne turen over Lillebælt, da vi også har mange kunder fra Jylland, herunder blandt andet Kolding og Fredericia.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi laver et nyt stråtag eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os på 21 47 59 64 eller e-mail taekkeserviceaps@gmail.com. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage.

Stråtag på Fyn nær Fredericia

Vil du have et tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 14 anmeldelser fra Facebook og håndværker.dk

​HØJFYNS TÆKKE- OG ISOLERINGSSERVICE ApS

Vi har fået 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser på Håndværker.dk.

Gelstedvej 36 - 5560 Aarup - Tlf: 21 47 59 64 - E-mail: taekkeserviceaps@gmail.com - CVR: 36479795

Tonny Nielsen i Aarup, Syddanmark, DK på Houzz