Alt inden for tækkearbejde

Har du brug for en tagdækker til at pifte din bolig lidt op? I så fald har du brug for en fagligt dygtig partner, der har styr på, at arbejdet udføres med de rigtige metoder og materialer. Hos Tække- og Isoleringsservice ApS er vi et kvalitetsbevidst tækkefirma, der ikke er bleg for at påtage os den opgave, du står og skal have lavet. Hvis du leder efter et kompetent tækkefirma til at lave et kvalitetstag, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

Arbejde i topkvalitet

Hos Tække- og Isoleringsservice ApS vægter vi samarbejdet med enhver kunde højt. Vi ved, at tilfredse kunder er et kriterie for at føre en succesfuld forretning, og derfor sørger vi for, at vores arbejde lever op til dine behov og ønsker. Med mange års erfaring inden for branchen er vi et tækkefirma, der ved, hvordan de bedste løsninger tilpasses til netop dig. Det betyder, at du fra os får den nødvendige hjælp, du ønsker, uanset dine behov.

Bred vifte af arbejdsopgaver

Uanset om du skal have hjælp af et tækkefirma til arbejdsopgaver inden for stråtag, isolering, bindingsværk, tagrenovering eller andet tækkearbejde, står vi klar til at hjælpe dig. Vi består af et team, der gør en stor dyd af altid at blive forbundet med høj service og faglig kompetence. Vi påtager os både små- såvel som store arbejdsopgaver og nyder synet af vores succesfulde, færdige resultater. Vi er sikre på, at vores erfaring rækker til at hjælpe dig med dit næste projekt inden for tækkearbejde.

Hvorfor ikke vælge en kompetent og fagligt dygtig tagdækker til dit næste projekt? Vores kompetente team bestående af 2 tækkemestre og tre lærlinge glæder os til at hjælpe dig med din næste opgave, så din bolig kan stå skarpt igen!​

Vil du have et tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 15 anmeldelser fra Facebook og håndværker.dk

​HØJFYNS TÆKKE- OG ISOLERINGSSERVICE ApS

Gelstedvej 36 - 5560 Aarup - Tlf: 21 47 59 64 - E-mail: taekkeserviceaps@gmail.com - CVR: 36479795

Tonny Nielsen i Aarup, Syddanmark, DK på Houzz