Isolering - spar penge med papirisolering af høj kvalitet

Med den rette isolering kan du opnå et lavere energi- og varmeforbrug. Isolering med papiruld er kendt for at være en særdeles god investering, samtidig med, at det er et meget miljøvenligt materiale.

Udgiften, der måtte være forbundet med den udførte isolering, vil således tjene sig selv ind efter en periode, samtidig med at du tilfører værdi til dit hus. 

En vigtig gevinst ved at få udført en professionel isolering er ligeledes et bedre indeklima i dit hjem.

Vi isolerer med papirisolering

Hos Højfyns Tække- og Isoleringsservice ApS benytter vi os af genbrugspapir som isoleringsmateriale ved en papirisolering - som laves til papiruld. Det er betydeligt mere gavnligt for miljøet end andre isoleringsformer, og det er samtidigt også et prisvenligt og medgørligt materiale.

Genbrugspapir former sig nemlig perfekt efter omgivelserne, og papirisolering efterlader ingen kuldebroer eller samlinger. 

Dette kan der nemlig opstå problemer med ved en mangelfuld eller ringe isolering.

Vi er beliggende på Fyn i byen Aarup nær Odense, men da vi også har mange kunder i Jylland, kører vi gerne turen over Lillebælt til blandt andet Kolding, Vejle og Fredericia.

Samtidig spares der op imod 75% på CO2-udslippet ved papirisolering sammenlignet med traditionelt isoleringsmateriale, hvorfor man med ro i sindet kan benytte sig af denne grønne form for isolering.

Læs mere om isolering her.

Kontakt os hvis du ønsker en isolering med papiruld

Hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde, eller måske ønsker et uforpligtende tilbud på papirisolering, er du velkommen til at kontakte os på.

Du kan ringe på telefon 21 47 59 64 eller skrive på e-mail: taekkeserviceaps@gmail.com. ​Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage.

Vil du have et tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 15 anmeldelser fra Facebook og håndværker.dk

​HØJFYNS TÆKKE- OG ISOLERINGSSERVICE ApS

Gelstedvej 36 - 5560 Aarup - Tlf: 21 47 59 64 - E-mail: taekkeserviceaps@gmail.com - CVR: 36479795

Tonny Nielsen i Aarup, Syddanmark, DK på Houzz