Spændende tips til gør det selv-manden

Justhome.dk er en dansk blog om hus og hjem, som giver gratis rådgivning og inspiration til alle interesserede. Læs mere her om bloggen.

 

Gør haven efterårsklar, så du får en smuk have med sunde og robuste planter, der overlever vinteren. Der er mange måder, man kan forberede sin have og sine bede til efteråret på. Den kolde sæson kan være hård for nogle planter, men hvis du gør nogle simple ting, vil du opleve at din have holder sig smuk og brugbar selv om efteråret og vinteren. Det kan være en god ide at slå græsset før efteråret, da det bliver besværligt, når der først begynder at falde regn og sne. Haven er et fantastisk sted, og det er et privilegium at have adgang til en have. Derfor skal man også passe godt på den og huske at give den kærlighed. Søger du hjælp, rådgivning og inspiration til havearbejde og aktiviteter, så kan du finde hjælp på Justhome.dk. Det er en blog om hjemmet; om du bor i hus eller lejlighed, vil du helt sikkert kunne finde den brugbar. Der er masser af gode gør-det-selv-tips på bloggen, og hvis du fx tænker på at renovere badeværelset, så kan du også finde information derom på siden. Når det kommer til haven, så findes der mange gode butikker, der sælger godt havegrej og værktøj, man kan bruge til effektivt og meditativt havearbejde. At arbejde i haven er en dejlig beskæftigelse. Det føles godt at få beskidte fingre, at røre ved planterne, jorden og at sanse alt det, haven har at byde på.

Gode råd hos Justhome.dk

Der findes forskellige gode råd, som kan give dig inspiration til din have. Bloggen er skrevet af entusiaster, som deler ud af deres viden og gode råd til en kreativ omgang med haven. Måske drømmer du om at få flere besøg af småfugle i din have. De små fugle i byerne har brug for haveejerne til at byde dem velkomne og fodre dem med fed mad, så de kan opbygge fedt og en varm fjerdragt til vinteren. Der findes flere gode danske webshops, hvor du kan købe fuglefodersystemer til din have. Det kan du læse mere om på Justhome.dk. Der bliver også skrevet gode gør-det-selv-råd til dig, der fx elsker at bygge egne fuglekasser, højbede etc. Hvis du søger værktøj til havearbejde og konstruktion, så kan du også finde gode råd til, hvor du får de bedste priser på siden. Det er en super god blog til forbrugere, der søger de bedste priser og gode produkter til hus- og haveejere, der gerne vil ordne tingene selv.