Står du og skal til at sælge din bolig? Læs med her for gode tips til tilstandsrapporter og maling

Hvis du står som husejer og overvejer at sælge din bolig, så har du nok overvejet at få lavet en tilstandsrapport. Tilstandsrapporten er essentiel og har et juridisk formål, da dette følger reglerne i huseftersynsordningen og ved ejerskifteforsikring. En tilstandsrapport tjener til det formål at give en beskrivelse af tilstanden på en bygning. Det drejer sig blandt andet om oplysninger om ødelæggelser og skader som brud, utætheder, råd, deformationer og andre defekter. For at finde mere information, læs her https://tilstands-rapport.dk.

Punktfundament og maling

Det er mange tilgange til at få frisket dit hus lidt op i forbindelse med et salg. Det er ikke kun en god tilstandsrapport, der hjælper med at få et hus solgt. Der er både større og mindre tiltage, der kan tages i forbindelsen med at gøre et hus salgsdygtig.

En sikker og nem måde at give dit hus nyt liv på, er ved at opfriske væggene med noget nyt malingen. Om det blot er at give de hvide vægge en ny omgang, der får dem til at se helt friske ud, eller om det er skabe lidt sjov indretning med forskellige farver, så er malingen en god løsning. Det kan være svært at finde en god maler alt efter, hvor du er bosat. Hvis du som f.eks. mangler en god Maler Hornbæk, kan du nemt finde en til den billigste pris, ved at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud os 3byggetilbud.dk. Det er smart og effektivt, og er et godt trin på vejen til at genopfriske dit hus.

Byg en tilbygning

Hvis dit hus i sig selv ikke helt er nok, kan du overveje at bygge noget til, der kan oppe salgsinteressen. For eksempel en ny terrasse eller et nyt skur. Til dette kan du benytte dig at et såkaldt punktfundament. Punktfundamenter er billigere og nemmere at lave, end f.eks. stribefundamenter, og så kan de benyttes som selvstændige fundamenter til f.eks. skure, terrasser og sågar huse. Dertil har det også den fordel, at det sikrer et mere stabilt og sikkert underlag. Punktfundament kan være vejen frem til lige præcis den tilbygning, der klæder dit hus.