Tagrenovering eller nyt tag af kompetent firma

Trænger din bolig til et helt nyt tag, eller har dit gamle tag brug for en tagrenovering?

Hos Højfyns Tække- & Isoleringsservice er vi kompetente og servicemindede tækkemænd, der har mange års erfaring med taglægning såvel som vedligeholdelse og reparation af tage.

Udover tagrenovering har vi også kompetencer til at udføre isoleringsarbejde og arbejde med​

bindingsværk. Fælles for alle opgaver er en kvalitetsbevidst tilgang, hvor​ kundens behov og ønsker er omdrejningspunktet. Kvalitet og konkurrencedygtige priser er to nøgleværdier, der gennemgår vores firma.

Få rådgivning i forbindelse med et nyt tag

Med over 15 års erhvervserfaring inden for taglægning og tagrenovering ejes Højfyns Tække- & Isoleringsservice af Tonny Wartau Nielsen og Allan Michael Nielsen, der har fusioneret deres respektive firmaer.

​​Det betyder ikke alene, at mange års erfaring spiller sammen og skaber et kreativt såvel som fagligt kompetent miljø, men også at vi tilbyder rådgivning og vejledning på højeste niveau, hvis du skal have et nyt tag.

Er du med andre ord i tvivl om, hvilken tagtype, der bedst tjener dit hus, bistår vi gerne med gode idéer. Stråtag er blandt vores specialer.

Vi udfører tagrenovering på hele Fyn

Ring til os i dag på 21 47 59 64 og få et uforpligtende tilbud, hvis du skal have et nyt tag eller har brug for en professionel tagrenovering af det gamle. 

Vi hører hjemme i Aarup på Vestfyn, og kører på hele Fyn, med mange kunder i Odense, Nyborg og Middelfart og tager også gerne til Fredericia, Vejle og Kolding.

Vil du have et tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 15 anmeldelser fra Facebook og håndværker.dk

​HØJFYNS TÆKKE- OG ISOLERINGSSERVICE ApS

Gelstedvej 36 - 5560 Aarup - Tlf: 21 47 59 64 - E-mail: taekkeserviceaps@gmail.com - CVR: 36479795

Tonny Nielsen i Aarup, Syddanmark, DK på Houzz