Tips til bekæmpelse af skadedyr

Ens hjem er et sted, hvor man gerne vil slappe af og nyde sin fritid. Det kan dog være svært at nyde ordentligt, hvis der er skadedyr i ens hus. Det kan være rigtig svært at komme af med dem igen, hvis de først er der. Der er en række skadedyr, som ofte er i huse. Nogen er af mere alvorlig karakter end andre. Det er dog aldrig behageligt at have skadedyr i sit hus. Det handler om at komme dem til livs, inden de bliver et større problem, end de allerede er.

Bekæmpelse af skægkræ

Et af de hyppigste skadedyr i Danmark lige nu er skægkræ. Bekæmpelse af skægkræ kan derfor være en stor hovedpine. De ses ofte i nybyggerier. Hvis problemet er meget omfattende, så skal der bruges godt til at fjerne dem. Du kan dog forebygge det ved at undgå fugt i dit hjem. Gøre rent ofte samtidig med god udluftning. Tørre madvarer såsom mel, havregryn sov skal pakkes i lufttætte beholdere.

Sådan kommer du af med myrer

Myrer er et af de mest normale skadedyr, som folk i Danmark har problemer med og de kan være et problem og til irritation for rigtig mange, hvis de først kommer ind i huset. De kan nemlig bære en masse sygdomme i sig og heldigvis kan man bekæmpe dem med gift og forskellige sprøjter, der kan slå dem ihjel. Det er ved myrer vigtigt, at man hurtigt griber til handling. Når først de er inde i huset går det hurtigt med antallet.

Mus og rotter

Mus og rotter kommer begge fra gnaver-familien. Man omtaler dem, specielt rotter, som altædende. De bor i varme området, hvilket ofte er grunden til, at de kommer ind i huse om vinteren og i kolde perioder. Man kan se, at man har rotter, hvis man finder gnave-mærker i møbler, ledninger eller andet. Rotter og mus kan bære mange sygdomme, hvilket er en dårlig ting at have i ens hus.

Bananfluer

Bananfluer er helt små fluer. De kan være rigtig trælse at have i huset. Hvis man oplever problemer med dem, så er det vigtigt, at man fjerner de madvarer, som de lever af. Det kan være gammelt mad, eller flasker med sjatter. Det kan være vin, ketchup eller andet lignende. Hvis ikke det virker at fjerne alt det, som de lever af, så skal man have hjælp af en skadedyrsbekæmper.