Forsikringsskader

Er du ramt af forsikringsskade?

Når storme har raset eller kraftige regnskyl huseret, kan der opstå skader på stråtage, bindingsværk og skorstenspiber, som heldigvis dækkes af din forsikring. Vi står klar til at hjælpe dig med forsikringsskader af alle typer. Jo før skaderne udbedres, jo mindre yderligere skade kan de forårsage. 

Vi er erfarne og professionelle tækkemænd med over 15 års erfaring, og vi sørger for altid at levere et solidt stykke arbejde, hvad enten der er tale og udbedring af skader eller andre opgaver. Vi vurderer din forsikringsskade individuelt og tilrettelægger en plan, der er tilpasset netop dig og din skade.

Vi hjælper dig fra start til slut

Når du kontakter os og fortæller om din forsikringsskade, vurderer vi omfanget, så godt vi kan. Hvis der er noget, du selv kan gøre for at minimere følgeskaderne, instruerer vi dig i det, ligesom vi aftaler en tid, hvor vi kan komme og besigtige skaderne.

Så snart følgeskaderne er begrænset og omfanget af skaden er fastlagt, aftaler vi det videre forløb for reparationen.​

Vi hjælper også gerne dig med at udfylde skadesanmeldelse til forsikringsselskabet, så også den økonomiske skade begrænses. Med andre ord er vi med dig fra skaden opstår og indtil den atter er udbedret.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på 21 47 59 64 eller via vores kontaktformular.

Vi ligger i Aarup på Vestfyn, og udbedrer forsikringsskader for kunder på hele Fyn, herunder i og omkring Odense, Nyborg og Middelfart, ligesom vi også gerne kører over Lillebælt til kunder i Fredericia, Vejle, Kolding og andre byer.

​​

Vil du have et tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 15 anmeldelser fra Facebook og håndværker.dk

​HØJFYNS TÆKKE- OG ISOLERINGSSERVICE ApS

Gelstedvej 36 - 5560 Aarup - Tlf: 21 47 59 64 - E-mail: taekkeserviceaps@gmail.com - CVR: 36479795

Tonny Nielsen i Aarup, Syddanmark, DK på Houzz