Tag ansvar nu – Solcellerne hjælper dig med at spare Co2

Det er efterhånden ikke længere noget, der er oppe til diskussion. Vores effekt på vores jord sætter sine tydelige spor og vi ved alle sammen godt, at vi er ved at spænde ben for os selv. Der skal handling til, og det er ikke kun politisk. Det er os allesammen. Men, hvad kan vi gøre som almindelige borgere, og kan det gøres på en måde, så det giver mening for os? Selvfølgelig kan det det. Vi kan både spare Co2 og penge på samme tid, når vi forbedrer vores bolig.

Det handler selvfølgelig om grøn omstilling – bestil et solcelleanlæg nu og så er du med til at gøre en forskel. Endda en forskel, som du selv kan mærke både derhjemme i stuen og på bankkontoen. Solceller har førhen været så dyre at installere, at de fleste simpelthen har takket nej tak, fordi investeringen var for langsigtet. Men sådan er det ikke i dag. Du får ovenikøbet håndværkerfradrag, når du installerer en ny, grøn energikilde i hjemmet.

På taget, eller hvor det passer dig

De fleste får installeret deres solceller på taget. Det gør de fordi taget er der, hvor vi har flest frie kvadratmeter, som vi ikke skal bruge til noget som helst. Men, hvis du ønsker at holde taget frit, så er det selvfølgelig muligt at installere solcellerne hvor som helst på din grund, bare der er solfyldt og plads il at sætte dem op. Solcellerne bliver sat op på plader og du kan udnytte dem som halvtag, hvad enten det er for at give lidt skygge til planter og dyr, eller læ til havetraktoren.

Overskud på kontoen

Uanset hvad, så kommer du i gang med at producere din egen strøm og det giver et nyt overskud på kontoen. Om overskuddet skal bruges på lidt luksus til bolig og fritid, eller en ekstra ferie hvert år, det er helt op til dig. Du kan også fortsætte den gode stil og blive ved med at forbedre dit hjem og din hverdag med grønne løsninger. F.eks. kan du udnytte et ekstra panel af solceller til at generere strøm til en elbil. Planen er nemlig at vi alle skal køre i elbiler så vi helt kan afskaffe brugen af benzin!

Tag ansvar og kom med i kampen. Den kommer til dig uanset om du vil det eller ej, så hvorfor ikke møde den både velforberedt og veludstyret.